Mästarnas mästare

Gå ner

Mästarnas mästare

Inlägg  Jocke i ons maj 01, 2013 7:05 pm

Två raka segrar mot Karchev följ av seger mot Morvana. Jag kände att jag inte behövde va med i turneringen Coollol!Battle 1: Durgen vs Karchev
Durgen pressade framåt med hela sin armé mot den fege Karchev som gömde sig bakom en mur. Steelheads officer försökte förgäves få Durgen att ta skydd bakom en hög med skrot, men den modige och starke Durgen visade att dvärgarnas mod saknar motstycke. Steelheads försökte skydda sin modige ledare, men blev alla slagna åt sidan av den anstormande Spriggan, eller nedskjutna av Devestator. Karchev rusade fram och slungade fram både spriggan och juggernaught mot durgen. NONE SHALL PASS! vrålade Durgen, och undvek skickligt lansstöten från spriggan, och skrattade åt försöket att anfalla honom med skölden, som de trogna steelheads hade krossat med free stikes mot den anstormande roboten. Juggernaught visade sig skickligare på att träffa, men Durgens armour tillsammans med focus gjorde att Durgen stod kvar med hälsan i behåll (1 HP duger utmärkt). Durgen gav order om full fart framåt, och med Thors tune up för boostade damage rolls så kraschade Driller in i Karchevs rygg och gjorde onämnbara saker med sin Drill mot Karchevs bakdel. Steelheads och Blaster tog hand om resten av vad som fanns kvar av Karchev.


Battle 2: Durgen vs Karchev
Efter att Driller hade spelat en central roll i förra matchen ville Durgen visa att han kan klara sig själv. I en modig strategisk manöver lyckades Durgen trada sina två heavy jacks mot att nästan döda juggeranught, men det var bara en listig fint. Medan Khador jacksen hade fullt upp med dvärg-maskinerna hade Steelheads avancerat runt dom, och kunde nu anfalla Karchev bakom stridslinjen och påbörjade förstörelsen av den hemska Khador castern. Nyss hunters avancerade på den vänstra flanken och i en heroisk insats lyckades dom anfalla och döda halva truppen med field mechaniks (alltså två stycken). Den förrädiske Greylord Ternion anföll steelheads med sin Frost breath, vilket startade en kedjereaktion. Flera steelheads (laddade med Durgens mäktiga och explosiva magi) exploderade och skadade Karchev ytterligare. Durgen blickade ut över slagfältet. HASTA LA VISTA BABY muttrade han och lade an bussan med pansarbrytande ammunition. En perfekt träff på Karchev med pansarbrytande skott följt av en spränggranat åsamkade enorma skador på den vrålande galningen. Blasten vandrade upp, och med Thors speciella omsorger avfyrade han en salva i ryggen på Ksarchev som fick honom att falla ner till knästående. Sedan stormade de ärrade veteranerna i Steelheads in och gjorde slut på galenskapen.


Battle 3: Durgen vs eMorvahna
I en briljant taktisk manöver valde Durgen att omplacera sina flanker tur 1. Steelheads på den högra flanken bytte plats med nyss hunters på den vänstra, men durgen var inte nöjd med takthållningen hos steelheads. Han avfyrade sin mäktiga bössa emot de avlägsna Bloodtrackers, litande till den tydligen bakfulle master gunner Dougal McNail. Den rödögde artilleristen rådde Durgen att sikta högre än planerat, vilket resulterade i att granatregnet (3 st 4" AoE) hamnade kort (6" rakt bak) och förgjorde 7 av de egna steelheads. Hade det inte varit så att steelheads varit så dåliga i sin takthållning hade Durgen genast låtit avrätta McNail, men nu nöjde han sig med att säga "SRIKE ONE", och titta elakt på McNail. I en briljant manöver skickade Durgen fram sin hittils ganska anonyma basher och slammade en Skinwalker över Blackclad, och dödade båda två. som followup avancerade han en liten bit för att hanma i närstrid med stonekeeper. Basher avfyrade sedan sin flak field och avlivade stonekeepern vilket gjorde att shifting stones nu var out of formation. Men tingen såg inte så bra ut. I ett ögonblick av desperat klarhet beordrade Durgen sitt infanteri att klumpa upp sig på den högra flanken, men han hade en baktanke. Morvahna tog betet och stormade fram och förstörde Basher utan att anstränga sig särskilt, sedan kastade hon en Death Knell mot de hopklumpade infanteriet, men utan att göra nämnvärd skada. Sedan Retirerade hon i feghet bakåt, men var det tillräckligt långt? I sin iver hade Morvahna använt all sin fury. Shifting stones hunde inte hjälpa hene, eftersom dom var out of formation. Med ett djuriskt vrål stormade skinwalkers in i steelheads och slukade större delen av truppen och nyss hunters med hull och hår. Gorax och Stalker krossade Blastern och resterande infanteriet. På vänstra flanken lyckades de kvarvarande steelheads nätt och jämnt hålla bloodtrackers stångna. NOW ITS TIME TO SHINE! vrålade durgen och beordrade infanteriet att dra sig ur. många dog från free strikes. Drillern pressade framåt mot skinwalkers, men det var mest för att bereda väg för Durgen. McNail kom rusande med nya ballistiska beräkningar och extra krutranson till Durgen, och Reinholdt stod beredd att ladda om. Durgen rusade framåt och avfyrade bössan. 1" för kort, men de ny helt korrekta beräkningarna från master gunner lät Granaten landa alldeles bredvid morvahna. Blast damage med POW 7 och 4d6 (feat + boost) rev upp stora köttsår i geten. Morvahna reste sig ur dammet med ursinne i blicken, vrålande om blodig hämnd. Men Durgen visste bättre. Han tog på sig sina solglasögon och började promenera ifrån slagfältet. WE ARE DONE HERE ropade han över axeln till det som fanns kvar av armén och bara en sekund senare landade de två sekundära explosopnerna från Durgens granatregn, aldeles intill getriderskan och slet henne i stycken. Det sista omladdade skottet från Reinholdt behövdes inte.
avatar
Jocke

Antal inlägg : 2474
Registreringsdatum : 11-07-20

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Mästarnas mästare

Inlägg  DanielBerg i tor maj 02, 2013 7:24 pm

Good work mate! Ser ut att ny Durgen lista funkar bra? Smile
avatar
DanielBerg

Antal inlägg : 494
Registreringsdatum : 12-10-02

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Mästarnas mästare

Inlägg  Jocke i tor maj 02, 2013 8:27 pm

nja, det har gått lite si och så med både Durgen och eMagnus. jag blir lite väl aggressiv och brukar dö lite väl ofta tycker jag. måste lära mig att ta det lite lugnare Very Happy
avatar
Jocke

Antal inlägg : 2474
Registreringsdatum : 11-07-20

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Mästarnas mästare

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet