Fredag 5/10

Gå ner

Fredag 5/10

Inlägg  Danne i fre okt 05, 2012 2:08 am

Jag Chrille och Fredrik kommer vara nere och lira under dagen.. Jag finns tillgänglig fram till 17:00 då jag måste iväg. Fredrik ska lira RP runt 18:00. Men Chrille kan nog spela längre men bäst att höra av sig till honom om det.

RP-ligan kommer vara i Konferens delen under kvällen och spela sin kamapnaj (som vi hållit på med några år nu)
Mackan, Patrik, Janne, Fredrik och Leo(som inte lirar table-top). Kommer förmodligen vara nere och lira RP-vampire under Fredagen. Jag och Jonas som vanligen är med kan tyvärr inte. Så om någon fler tittar förbi så vet ni att de är där.

Vi har ju pratat tidigare om att starta upp en grupp till med mig som SL. vet att Chrille och Pontus är sugna på det men behöver ett par man till för att dra igång nått... Pratade lite med Magnus(som lirat lite med andra polare) och Jocke.. och jag har tjatat lite på Micke och Johan hehe. Men vi får se är ju en ganska stor tidsinvestering om man ska köra nått seriöst. Bör lira minst en dag i månaden om man ska få nån vettig kontinuitet i det. Och då pratar vi inte 3-4 timmar utan snarare 8-12 timmar per gång... Rolling Eyes. Wasa var på tidigare men tror inte det finns en chans att han kan lägga så mycket tid nu när han blivit Farsa Sad

avatar
Danne

Antal inlägg : 1351
Registreringsdatum : 12-03-10

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet