ordning och reda

Gå ner

ordning och reda

Inlägg  Jocke i tis jun 11, 2013 11:36 am

på dannes inrådan (som jag står helt bakom) så skall jag se till att det blir lite mer ordning och reda på forumet. rätt tråd på rätt plats.

det är inga stora förändringar som gäller. de vanliga spelmötena hamnar i detta forum (föreningsaktiviteter) och det gör även saker som planeras lite längre i före väg, så som turneringar, rollspel eller utflykter till arcane eller liknande. sådant som planeras lite längre i före väg (mer än en vecka) ser jag till att göra till en sticky, så att man lätt kan hitta den. som ni ser nu så är höstens turnering och nästa RP-möte klistrade i toppen av detta forum.

"gaming" forumet är till för att snacka strategi och regler och sådant, och "kampanjer" forumet är till för att diskutera sådant som händer i kampanjer vi kan ha igång. det är lite tunt där just nu, men om man vill snacka om hur kul det var förra RP-mötet så skall man göra det där. vill man bestämma nästa tid för RP så är det i "föreningsaktiviteter"

"hobby" forumet är till för att snacka om målande och sådant.


så, jag försöker se till att flytta eventuella trådar som hamnar fel, och ni försöker se till att skriva dom på rätt ställe från början så blir detta nog bra. om ni har en tråd (som fortfarande är aktuell) som ni ser ligger i fel forum, så bumpa den och be mig flytta den så fixar jag det.

/Jocke


Senast ändrad av Jocke den mån jul 08, 2013 9:56 pm, ändrad totalt 1 gång
avatar
Jocke

Antal inlägg : 2466
Registreringsdatum : 11-07-20

Till överst på sidan Gå ner

Sv: ordning och reda

Inlägg  Krisdoffer i tis jun 11, 2013 12:44 pm

Righto! What a Face
avatar
Krisdoffer

Antal inlägg : 299
Registreringsdatum : 13-04-21
Ort : Gällivare

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet