Warmachine!!! Hordes!!!

Gå ner

Warmachine!!! Hordes!!!

Inlägg  Danne i ons apr 04, 2012 12:07 pm

Eftersom jag och Jonas länge varit sugna på Warmachine/Hordes har vi skaffat regelböckerna och varsitt lag. Alla som är intresserade att vara med och lira är varmt välkomna. Jämfört med GW är reglerna väldigt annorlunda och det ser mera ut som det funkar som ett förenklat Magic. Man kör combos och mycket handlar om att hålla upkeeps etc. Hordes använder FURY för att styra sina monster och trupper och Warmachine använder FOCUS. Båda spelen är 100% förenliga med varandra. Man behöver inte göra några ändringar utan bara köra. Alla regler är 100% uppdaterade för alla lag, ingen blir lämnad efter eller tvingad att köra en gammal lista. Det ser sjukt mycket mera välbalanserat ut än vad GWs produkter är. Reglerna är väldigt roliga och drar mycket nytta utav terräng med mera. Man använder också mycket mindre modeller i början, men man kan köra stora slag också.

Hur som helst dessa lag har vi tagit, så att ni som är intresserade att skaffa ett eget lag vet vad som är ledigt om ni vill köra en egen styrka. Man kan utan problem också köra samma som någon annan eftersom taktikerna är väldigt olika beroende på vilken Warcaster/warlock man använder. Dock så finns det 11 lag. 6 i Warmachine och 5 I hordes och alla är SJUKT balla så jag tror inte risken är så stor att någon kommer vilja lira samma.

Danne = Circle of Orboros
Jonas = Cryx
Makkan = Scorn

Fördelar med Warmachine hordes är

1: Uppdaterade Regler för alla LAG
2: Mera strategiskt spel, väldigt lite lotto..
3: Sjukt balla Monster...
4: Alla regler som styr truppen man använder finns på ett kort. Vilket gör det enkelt att veta vad som är vad.
5: Varje lag har en massa sjuka Combos som de kan köra vilket betyder att man kan Drastiskt förändra hur ditt lag spelar genom att byta ut Warbest/warjacks.. Warlocks/Warcasters och solos och trupper. Detta gör att idén med spelet är att överlista motståndaren genom att använda den taktik man valt istället för att vara SLAV under en armé Codex som bara ger en vissa val.

Om en taktik inte funkade kan man lätt ändra och prova något annat.. man behöver inte sitta och vänta tills GW ger ut nästa Overpowerd Codex...

Vad man behöver för att kunna köra Warmachine/Hordes

En Warcaster/Warlock som man tycker är ball och vill prova
En till Två Warjacks/Warbeasts
En till Två trupper
En Solo

Med detta får man ihop runt 25-35 poäng.. 35 poäng är vad de flesta tycks köra runt I början... Dock kan man spela på 15 poäng som minst och då får man bara in max en Warcaster/warlock en Warjack/Warbeast plus en liten Warjack/warbeast eller en trupp.. Detta får man i starter setet för sitt lag..

Link till Privateer Press http://privateerpress.com/warmachine
avatar
Danne

Antal inlägg : 1351
Registreringsdatum : 12-03-10

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet